Повишете добивите и качеството на продукцията с естествения биорегулар Екстра Форс

Екстра Форс е естественият био регулатор на растенията, повишаващ добивите и качеството на произведената продукция. Благодарение на по-високото съдържание на основните органогенни елементи, активизира процеса на обмяната на веществата. Като това осигурява икономичното използване на наличната влага и дава възможност на растенията да преодолеят физиологичните смущения в резултат на стрес, неблагоприятни климатични условия като засушаване, градушка, рязко застудяване и други. Спомага за дружното поникване на растенията, подобрява покълването на семената и бързото развитие на мощна коренова система. Повишава устойчивостта на растенията към фитопатогени, увеличава енергийният капацитет на листната маса и фотосинтезата.  Подобрява маслеността при слънчоглед, рапица и лавандула, повишава протеина в царевицата, също и глутен и ДМГ в пшеницата, както и листната маса на растенията. 

Съвместим е с всички пестициди, както и препоръчваме да се използва с тях, с цел снижаване на стреса от прекия контакт на химичните вещества с растенията. 

Прилагайте Екстра Форс във Вашите посеви и се убедете в действието му, повишете добивите и качеството на продукцията си!

Екстра Форс от Пестицид ЕООД.

0

Разгледайте новия ни каталог