Фирма ПЕСТИЦИД разширява своята продукция от БИОСТИМУЛАТОРИ И ОРГАНО-МИНЕРАЛНИ ТОРОВЕ

Фирма ПЕСТИЦИД разширява своята продукция от БИОСТИМУЛАТОРИ И ОРГАНО-МИНЕРАЛНИ ТОРОВЕ. Към групата на ExtraForce фирмата добадя групата на ZINOVII – органо минерални торове с добавени микроелементи, както и отделни биостимулатори като АlitiiAzariiERMEI и gurii.
Освен добивите, биостимулаторите и органо-минералните торове на фирма ПЕСТИЦИД повишават качеството на произведената продукция, изразяващо се при различните култури в показателите протеини и глутен в пшеницата; масленост на слънчогледа, рапицата, лавандулата; листната маса на растенията.
Продуктите са подходящи за различни начини на приложение. Приложени чрез листата, те снабдяват растенията с хранителни елементи и биологично активни вещества по време на активния вегетативен растеж, цъфтежа и плододаването. По този начин биостимулаторите и органо-минералните торове на фирма ПЕСТИЦИД осигуряват по-високи добиви и по-високо качество на произведената продукция. Те катализират растежните процеси в растенията, като увеличават енергийния капацитет на листната маса и фотосинтезата. Препоръчителната доза е 100 – 200 мл/дка в зависимост от схемата на торене.
Почвеното приложение на биостимулаторите и органо-минералните торове на ПЕСТИЦИД се препоръчват при зеленчуци, овощни култури, цветя и декоративни храсти. Използването им стимулира разстежа на корените и подобрява усвояването на хранителните елементи; повишава добивите; укрепва кореновата система и ускорява метаболитните процеси. Препоръчитената доза е 1 – 3 л/дка в зависимост от схемите на торене(поливане), разпределена в рамките на вегетацията.
Биостимулаторите и органо-минералните торове на фирма ПЕСТИЦИД са продукти, които помагат на растенията претърпели негативно въздействие от стресови фактори, бързо да преодолеят последствията и да нормализират растежа и развитието си. Подходящи са за третиране след излизане от презимуване, градушка, измръзване, заболявания и др. Съвместими са с всички пестициди, които се използват при отглеждане на земеделски култури. Съвместното им приложение с тях осигурява максималното намаляване на стреса от прекия контакт на химичните вещества с растенията.

0

Разгледайте новия ни каталог