От 2021 г. Фирма „Пестицид“ пуска на пазара продукти, които са с уникално въздействие  върху растенията,  приложени както върху семена, така и листно. Те стимулират растението и изграждат по-добър имунитет на растението, като го  предпазват от неблагоприятните фактори на околната среда.     Уникалното при нашите сложни течни биостимулатори  е,  че всеки един от тях съдържа пълен набор от органогенни елементи: са въглерод, кислород, водород, азот, фосфор, сяра, магнезий. Освен това всеки един от продуктите съдържа  и пълен набор функционални елементи: калий, калций, молибден, манган, бор и желязо.

Иновативните продукти от  Гамата Зиновий,  са Зиновий Гранд, Зиновий Грийн, Зиновий Трипъл, Зиновий Дубъл, Зиновий Ойл и Зиновий Корн. Всеки един от тези продукти е снабден с пълен набор от органогенни и функционални елементи, за да можем най-точно да задоволим нуждите на растението по време на неговата вегетация.  Едно от основните предимства на нашите продукти е това,  че всеки от тях е с органичен състав.

Зиновий Корн е продукт, който използваме предимно при отглеждане на царевица поради високо съдържание на елемента цинк. Цинкът е изключително  важен елемент още от самото покълване на семето. Понеже влиза в състава на всички ензими в растителния организъм е изключително важен и за по-нататъшното развитие на културата, особено ако тази култура е царевица. Приложен във фази трети-осми лист по време на вегетацията в доза 200 мл на декар Зиновий Корн снабдява растението напълно  с така необходимия за тази култура елемент цинк, освен това снабдява растението с всички останали макро- и микроелементи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0